Fira bröllop på Såstaholm

Går du och din partner i tankar på att gifta er? En perfekt plats för att hålla både ceremonin och festen på är Såstaholm. Herrgården ligger avskilt från storstaden men ändå inte allt för långt ifrån Stockholm. Detta gör att det är mycket enkelt att ta sig till Såstaholm. Huvudbyggnaden är en herrgård som går att hyra några timmar, en heldag eller kanske en hel weekend. Det är en vacker miljö som lämpar sig perfekt till vackra tillställningar som ett bröllop.

Varför inte sova över natten innan den stora dagen och ha samtliga förberedelser på Såstaholm? Det finns en exklusiv svit att tillgå där du kan känna in den gamla teaterhistorian som sitter i herrgårdens väggar. Efter vigseln finns det möjlighet till fortsatt underhållning i form av ”Backstage”, detta är alltså ett rum som ligger i anslutning till baren. Här kan du och dina gäster låna peruker, scenkläder och andra roliga accessoarer. Svep in er i en annan tid och njut. Våga spela en roll en kväll och bjud på dig själv. Det blir en rolig och annorlunda upplevelse för alla som är gäster på ert bröllop.

Harmonisk miljö

På Såstaholm finns flera olika loungemiljöer och det går inte att missa den otroligt vackra utsikten över Vallentunasjön. Utsikten kan du och din partner njuta av på den stora terrassen som finns i anslutning till byggnaden. Såstaholm har också en restaurang som håller mycket hög kvalitet, flexibiliteten här är oändlig för att tillfredsställa era behov. Oavsett vad ni har för önskemål så kan de uppfyllas i allra högsta grad. Såstaholm är precis så fantastiskt som det låter och om ni väljer att arrangera ert bröllop där så kommer varken ni eller era gäster bli besviken.

Jag som skriver på den här hemsidan heter Kerstin och är en 46-årig inredningstok.
Inlägg skapade 29

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen