Fantastiskt resultat med BIOkleens träskydd

Så här i vår och sommartider blir vi allt fler som bygger, antingen i våra trädgårdar eller på huset. För att träet som du använder ska hålla i flera år framöver behöver du ett bra träskydd. BIOkleen kan bevara träet mot bland annat väder och vind och ger det en naturlig finish.

Vilken BIOkleen produkt ska du använda var?

Har du byggt ett trädäck som har blivit smutsigt under vintern, kan du behöva tvätta det. För att kunna göra detta, behöver du en bra tralltvätt. BIOkleen tralltvätt ECO är det bästa alternativet för att rengöra trädäcket. Allt du behöver göra är att blöda däcket och skura med detta miljöanpassade medel. Skölj sedan av.

BIOkleen trallskydd ECO ger det bästa skyddet för din träkonstruktion. Denna produkt används som det andra steget i BIOkleens träskyddssystemsserie. Träet blir silvergrått och får en mjuk finish. Träet blir mer hållbart med tiden och får det bästa skyddet mot svampangrepp. Medlet ska appliceras två gånger med en timmes torktid där emellan.

Vad BIOkleen?

Företaget BIOkleen startades i början av 80-talet med syftet att framställa och sälja ekologiskt och miljöanpassat träskydd. De har en mängd olika produkter inom kategorierna hus, hem och fordon. Produkterna ska vara både effektiva för deras respektive syfte och vara skonsamma mot miljön. Därför kan du känna att du bidrar till miljön.

För att göra det ännu tydligare för dig som kund, har BIOkleen börjat märka sina produkter med naturskyddsföreningens bra miljöval-etikett. Produkterna går att köpa på återförsäljare i hela landet, samt på Island och i Danmark. Genom att besöka BIOkleens hemsida, kommer du att kunna hitta en butik nära där du bor.

Jag som skriver på den här hemsidan heter Kerstin och är en 46-årig inredningstok.
Inlägg skapade 29

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen