myggnätsfönster

Smarta myggnätsfönster

Det finns få saker som är mer irriterande än surrande insekter inne i bostaden. Sommaren är i Sverige kort och det är den årstid när vi vill spendera så mycket tid som möjligt utomhus. Den svenska sommaren kan också vara varm och vädrar man inte blir det olidligt varmt i bostaden, vilket man framförallt känner av när det är dags att sova. Det är svårt att sova i ett varmt och kvavt sovrum och skulle man öppna fönstret kommer myggor eller flugor som på beställning. Ett enkelt sätt att slippa myggor och andra flygfän i din bostad är att montera myggnätsfönster. Myggnätsfönster hindrar effektivt myggor och andra insekter från att komma in i bostaden. Men varför nöja sig med det. Har vi inte alla som haft en sommarstuga velat ha fönstren öppna hela dagen, men så fort det ligger i skugga så dras myggen dit som getingar till saftglaset. Monterar du insektsnät i fönster kan du låta allt på vid gavel dygnet runt om du vill och få in all den friska luft du så väl behöver i bostaden.

Enkla och eleganta

När det gäller myggnätsfönster måttbeställer du dessa, vilket garanterar att de kommer att passa perfekt i dina fönsternischer där du vill montera dem. Dessa insektsnät tar liten plats och påverkar inte nämnvärt dina fönsters utseende. Dessa insektsnät har en riktigt smart konstruktion, istället för att öppna som vanliga fönster eller sitta fastskruvade, är de veckade och manövreras med hjälp av linor på ett sätt liknande persienner. Förutom att vara en smart konstruktion är det också en mycket enkel konstruktion, vilket gör myggnätsfönstren enkla att montera och ger dem en lång livslängd. Att nätet dessutom är okänsligt både mot vatten och vind är särskilt praktiskt när du vill ha ett insektsnät i till exempelvis fönster där vind och regn ofta slår emot.

Så här gör du

Kontrollera att dina fönster öppnas utåt (myggnätsfönster går bara att montera i fönster och dörrar som öppnas utåt). Mät inne i fönsternischen (instruktioner om hur du mäter finns på myggnet.se). Beställ myggnätsfönstren direkt på nätet och inom några veckor levereras dina skräddarsydda insektsnät hem till dig. Du monterar lätt myggnätsfönstren själv utan specialverktyg, sen är du redo att ta upp kampen mot myggorna under sommaren.

Jag som skriver på den här hemsidan heter Kerstin och är en 46-årig inredningstok.
Inlägg skapade 29

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen