spabad

Ett spabad i hemmet

Att vara på spa är härligt och gör gott för både kropp och själ. Men det kan ibland vara svårt att ta sig tid från vardagspusslet och komma iväg, trots att du behöver det så väl. Då finns alternativet att skapa sitt eget minispa hemma. Här kan du inkludera härliga kropps- och ansiktsprodukter med genuin wellnesskänsla, doftljus, gröna växter och extra mjuka handdukar – kanske i hamamstil.

Avsätt tid

Du är säkert bra på att planera saker som arbete, hushållssysslor och att ta hand om barnen på olika sätt, men hur är det med egentid och avkoppling? Ett tips är att även skriva in det i kalendern för att säkerställa att det verkligen blir av. Ett exempel kan vara att du frigör två timmar för ditt hemmaspa med kroppsvård, ansiktsvård och efterföljande vila i en skön vilostol.

Hemmaspa 2.0

För att ta ditt hemmaspa till nästa nivå är spabadkaret ett naturligt steg. Det kan du bland annat köpa hos Viskan Spa Center i Västerås om du bor i den regionen. De har ett stort utbud och hjälper dig gärna med rådgivning. Med ett spabadkar blir avkopplingen och njutningen ännu större. Det gäller både mentalt och även fysiskt i och med hur badkarets funktioner erbjuder olika typer av välgörande massage och dylikt.

Jag som skriver på den här hemsidan heter Kerstin och är en 46-årig inredningstok.
Inlägg skapade 29

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen